28.04.2022

Ajankohtainen

Uudenmaan Mestari-Rakentajille yli 30 miljoonan euron arvosta peruskorjausurakoita Helsingin kaupungilta alkuvuoden aikana

Uudenmaan Mestari-Rakentajat Oy on 27.4.2022 allekirjoittanut urakkasopimuksen Heka Maunula Töyrytie 3:n peruskorjauksesta. Hanke koostuu viidestä 50-luvulla rakennetusta kerrostalosta, joissa on yhteensä 92 asuntoa. Peruskorjauksen yhteydessä kiinteistön energiatehokkuutta parannetaan muun muassa toteuttamalla maalämpö- ja aurinkoenergiajärjestelmät. Arvonlisäveroton urakkasumma on 15,9 miljoonaa euroa. Tilaajana urakassa on Helsingin kaupungin Asunnot Oy:n puolesta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala, asuntotuotanto. Työt aloitetaan toukokuun aikana ja peruskorjaus valmistuu syksyllä 2024.

Nyt allekirjoitettu urakkasopimus on Uudenmaan Mestari-Rakentajat Oy:lle jo toinen saman tilaajan kanssa alkuvuoden aikana solmittu urakka. Helmikuussa osapuolten välillä allekirjoitettiin Heka Kaarela Perhekunnantien peruskorjauksen urakkasopimus. Perhekunnantien urakka käsittää 77 asuntoa ja arvonlisäveroton urakkasumma on 14,9 miljoonaa euroa. Myös Perhekunnantien hankkeessa parannetaan peruskorjauksen myötä kiinteistön energiatehokkuutta. Työt ovat käynnistyneet ja urakka valmistuu syksyllä 2024.

Pitkään jatkunut yhteistyö Helsingin kaupungin asuntotuotannon ja Uudenmaan Mestari-Rakentajien välillä saa näin jatkoa. Uusimman urakkasopimuksen myötä Uudenmaan Mestari-Rakentajilla on käynnissä yhteensä 390 asunnon peruskorjaukset Helsingin kaupungin asuntotuotannolle.