29.12.2022

Ajankohtainen

A-Kruunu Oy:lle vuokra-asuntoja Uudenmaan Mestari-Rakentajien toteuttamana

UMR on 29.12.2022 allekirjoittanut urakkasopimuksen A-Kruunu Oy:n kanssa Helsingin Verkkosaarenrantaan toteutettavan uudiskerrostalon kokonaisurakasta. Hankkeeseen toteutetaan 81 muuntojoustavaa vuokra-asuntoa ja liiketiloja. Työt aloitetaan 2023 alussa ja asukkaat pääsevät muuttamaan asuntoihinsa kesällä 2024.

”Kohteen suunnittelun yhteydessä on kehitetty muuntojoustokonsepti, joka mahdollistaa asuntojen jakamisen pienemmiksi tai yhdistämisen isommiksi suuremman talotekniikkaremontin yhteydessä. Tällä tavoin varmistetaan, että asunnot säilyvät kilpailukykyisenä pitkälle tulevaisuuteen eli toimitaan kestävän kehityksen mukaisesti ja vähennetään myös valtion taloudellista riskiä ARA-tuotannon osalta.” Toteaa rakennuttamisjohtaja Jouni Isomöttönen A-Kruunu Oy:stä.

A-Kruunu ja UMR ovat tehneet yhteistyötä useissa hankkeissa. Edellinen yhteinen projekti oli 2020 valmistunut Kauniaisten Bredanportti.

Alkava Verkkosaarenrannan kohde tukee UMR:n strategiaa uudisasuntotuotannon kasvattamisesta korjausrakentamisen rinnalla.